League Of legends ve Lol Skin Hilesi Hakkında Tavsiyeler!

En ünlü moba oyunu olan League Of legends ile ilgili tavsiyelere ve lol skin hilesi hakkında bilgilere bu makalede yer vereceğiz.

Öncelikle League Of legends oynamaya başlamadıysanız size bir uyarımız var. Bu oyun en çok bağımlılık yapan oyunlar arasında yer alıyor. Mesela ben oyuna başladığımdan bu yana yaklaşık olarak 3 yıl geçti ve ortalama 4500 maç atmış olabilirim. O kadar bağımlılık yapan bir oyunki Üniversite okurken derslere bile sırf oyun oynamamak için gittiğimi hatırlıyorum.

 Yaklaşık olarak oyunda lol skinlere tahminen harcadığım miktar ise 2 bin liraya yaklaşmış olabilir. İşin en üzücü tarafı ise benim hesabıma o kadar para harcamama rağmen, sırf biriyle küfürlü olarak tartıştığım için ban yeme sebebimdir.Yani anlayacağınız o kadar çaba ve para boşa gitti.

Basit bir nedenden Banlanacağımı ve oyundan uzaklaştırılacağımı bilseydim sizce kostümleri satın almak için, oyuna bu kadar para yatırır mıydım? Tabi ki  yatırmazdım.Neyse geçmiş geçmişte kaldı.

Geçenlerde youtube’de videolar izlerken bir videoya denk geldim. Video Tablet Adam kanalına aitti ve lol skin hilesinin nasıl kullanılacağını anlatıyordu.Merak ettim ve hızlıca izlemeye başladım. Lol skin programı sayesinde oyundaki tüm heroların benim en sevdiğim hero olan fioranında dahil, tüm kostümlerini bedava kullanabildiğimizi gördüm.

Lol skin hilesini hemen denemeye başladım. Evet hemen hemen tüm heroların kostümlerini seçip oyun oynuyabiliyoruz. Tek eksik ise karşı taraf bizim seçtiğimiz kostümleri göremiyor. Böylelikle lol skin sayesinde oyunda ban yeme şansımız olmuyor ve tüm heroların skinlerini ücretsiz olarak deneyebiliyoruz.

Tablet Adam Sitesinden Lol Skin İndirmek İçin: https://tabletadam.com/lol-skin/

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir