İbranice Türkçe Çeviri

Geçmişi çok eski yıllara uzanan İbranice Sami dillerinin alt grubunda yer alır. Eski dillerinin tarihine ışık tutan İbranice Tevrat dili de olup çevirisinde hassas davranmak gerekir. Profesyonel tercümanlar tarafından yapılacak İbranice Türkçe çeviri sırasında her iki dile de hakim olunması beklenir. Dilin tüm ayrıntılarını bilmek metnin özünün bozulmadan hedef dile aktarılmasını sağlar. Deneyimli ve dilin özelliklerinin farkında olan tercümanlar eski ya da antik İbranice belgeleri bile kusursuz şekilde hedef dile aktarır.

Kutsal bir dil olarak kabul edilen İbranice yazı dilinde sürekli kullanılmış olup konuşma dili açısından bir dönem ölü kabul edilmiştir. Dilde yazılar sağdan sola doğru, rakamlar ise soldan sağa doğru yazılır. Başta İsrail’de ve sonrasında Amerika’da İbranice konuşan kişi sayısı oldukça fazladır. Amerika’da konuşan kişi sayısının 250 bin civarında olduğu belirtilir. Arapçada yer alan birçok kelimeye İbranicede de rastlamak mümkündür. İbranice Dil Akademisi dildeki yeni kelimelere karar verir. Tercüme yapılırken yeni ve eski tüm kelimeleri dikkate almak gerekir.

İbranice Çeviri

Güvenilir ve profesyonel tercüme bürosu tarafından yapılan İbranice çeviri için müşteri memnuniyeti daima yüksek olacaktır. Bireysel ya da kurumsal fark etmeksizin her müşteri için kaliteli çeviri desteği verilir. Her bir tercüme içeriği kısa sürede tamamlanarak kullanıcısına teslim edilir. Uygun fiyat desteği ile sunulan tercümelerde doğru ve hızlı çeviri yapılması önemlidir. Üstelik bu hizmetten yararlanmak için yüz yüze görüşme koşulu olmayıp internet üzerinden de hizmet alınabilir. Hizmet talep edildiğinde fiyatlandırma, çeviri içeriği ve teslim zamanı önceden görüşülerek bu bilgilere göre planlama yapılır. Çevirisi tamamlanan dokümanlar müşterinin talebine göre basılı olarak ya da doğrudan e posta ile karşı tarafa ulaştırılır. Tüm gönderim şekillerinde gizliliğe dikkat edilir.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir