Türkiye Sırbistan’a Mağlup Oldu

Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinin I Grubu ikinci karşılaşmasında kendi evinde Sırp Milli Takımına 79-72 kaybederek gruplardaki ikinci yenilgisini aldı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Türk Milli Takımının Koçu Ergin Ataman; ShaneLarkin, Furkan Korkmaz, Cedi Osman, Alperen Şengün, Ercan Osmani kadrosuyla parkeye çıktı. Tipobet Sırbistan Baş antrenörü SvetislavPesic ise VasilijeMicić, VanjaMarinković, Vladimir Lučić, Nikola Kalinić, Nikola Jokić beşlisiyle karşılaşmaya başladı.

Sırbistan İyi Başladı

NBA’de son iki sezonun MVP’si olan Nikola Jokić pota altını domine etmesiyle birlikte Sırbistan’ın maça iyi bir şekilde başlamasını sağladı. Jokić’in 11 sayı bulduğu çeyreği A Milli Takımımız 15-26geride bitirdi.

İkinci çeyrekte de Jokić’in liderliğiyle hücum anlamında etkili olan Sırp Milli Takımı,farkı 19 sayıya çıkararak devreyi 47-28 gibi avantajlı bir skorla tamamladı.

Üçüncü periyotta NBA’de forma giyen oyuncularımız Alperen Şengün ve Cedi Osman’ın etkili oyunuyla birlikte milli takımımız farkı tek hanelere indirdi. Tipobet giriş A Milliler, Sırbistan’ın dış atışlarını savunmakta güçlük çekse de farkı 10 sayıya indirerek son çeyreğe 55-65 girdi.

Son çeyrekte tempo artıran ve daha sert bir şekilde savunma yapan ay yıldızlı ekibimiz, mücadelenin bitmesine 3 dakika kala eşitliği sağladı. Eşitliği sağladıktan sonraki bölümde hücumda etkili olamayan milliler, hücum organizasyonlarında basit hatalar yaptı ve Sırbistan maçı 79-72 kazandı.

Novak Djokovic’de Seyirciler Arasındaydı

Yıldız tenisçi Novak Djokovic’de Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde Türkiye-Sırbistan mücadelesini takip edenler arasındaydı. Eşiyle birlikte tribündeki yerini alan Sırp yıldız fotoğraf çekilmek isteyen hayranlarını kırmadı. Djokovic’in dışında birçok ünlü isim de karşılaşmayı tribünden takip etti.

Tipobetbahisyap.com

Ersin

Napcan kiiii?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir